Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Koncert naptárak képes leírás - Koncert.tlap.hu
részletek »

Koncert naptárak - Koncert.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: koncert.tlap.hu » Koncert naptárak
Keresés
Találatok száma - 26 db
Ákos

Ákos

Rátóti Zoltán színművész meghívására Ákos is fellép a Nemzeti Színházban azon a jótékonysági esten, amelyet az őrségi Magyarföld falu fatemplomának felépítéséért rendeznek. A műsorban világhírű operaénekesek, népzenészek, kitűnő muzsikusok, népszerű színészek és táncosok fognak össze a nemes célért. Olyan nagyszerű művészek mellett lép színpadra mint Blaskó Péter, Ráckevei Anna, Rudolf Péter színész, Gulyás Dénes, Kiss B. Attila, Miklósa Erika operaénekes, Herczku Ági, Sebestyén Márta népdalénekes, Héja Domonkos és a Danubia Szimfonikus Zenekar, a Honvéd Táncszínház, Sándor György humoralista és még sokan mások. A Danubius Rádió szavazásán a hallgatók szerint Ákos lett 2008. legjobb énekese, az év dala kategóriában pedig a Negyven győzött!

Babygabi

Babygabi

Tagja volt a Titán nevű martonvásári amatőr rockbandának, majd 1994 szeptemberében beiratkozott Pintácsi Viki énekiskolájába. Ekkor lett Viki vokálosa és a példaképe Szandi mögött is lokálozhatott pár koncert erejéig. A Budapesti Pedagógia Szakközépiskolában érettségizett 1997-ben.Ekkor alakult meg az első magyar lánycsapat, a Baby Sisters, amelynek tagja lett, Bognár Évi és Hertelendy Klári mellett.

Bartók Eszter

Bartók Eszter

Bartók Eszter (Mezőkövesd, Magyarország, 1980. március 25.) magyar énekesnő és dalszövegíró. A TV2 2004/2005-ös Megasztár tehetségkutató műsorának felfedezettjeként vált híressé. Saját számával, az Elefántos dallal jutott döntőbe, ami olyan népszerű lett, hogy már a verseny elejétől játszották a rádióadók

Beatrice

Beatrice

Decemberben ingyenes koncertet adnak a Felvonulási téren. A koncert majdnem meghiúsult, mert érdekes módon nem volt áram, és több órás várakozás után kezdodött el a buli. Elhangzottak a régi számok, a koncert a Himnusszal zárult.Heffner Attila csak pár hónapig tagja a zenekarnak, majd egy magabiztos és tehetséges zenész váltja Laczik Fecó (ex - Akcióegység) személyében.

Bloody Roots

Bloody Roots

A közremüködői gárda kialakulása után, a projecttel kapcsolatos tervek és elképzelések letisztultak, elkezdődhetett a lemez megjelenésének előkészítése.A Hammer Records, Smici anyazenekarának a Moby Dicknek a kiadója, szerencsére elsőkörben üdvözölte az elképzeléseket és támogatásáról biztosította a projectet. A produkció kiadói sorsa így hamar eldőlt és az alkotói munkára helyeződhetett a hangsúly. Hamarosan újabb fejlemények történtek, hiszen Hartmann Kristóf produkciós igazgató részéről a project kedvező koncertlehetőséget kapott, ami után röviddel, május 17-én véglegesen eldőlt, a Bloody Roots még lemezmegjelenés előtt, a Wigwam színpadán mutatkozik be először élőben, 2009. szeptember 25-én, többek között a Kalapács és az Omen társaságában. A koncert ténye kicsit átrajzolta a Bloody Roots menetrendjét és váratlan terheket is jelentett, hiszen koncertzenekar felállítása egyelőre nem volt a tervben és a sok közreműködővel megálmodott lemezanyag elkészülte sem tűnt kis feladatnak. A zenekarépítés nem ment minden nehézség nélkül, hiszen Schmiedl Balázs szólógitáros és Horváth Tamás bőgős csatlakozása után a dobost csak sokadszori nekifutás után sikerült megtalálni, Tarcsai Ádám személyében.A Bloody Roots jelenleg gőzerővel készül a Wigwamos koncertre, ami most a legfontosabb feladat, de mellette természetesen a lemezről se feledkezhetnek meg.

BP-i koncertek

BP-i koncertek

Életgörbéje csúcsán járó Gödör Klubban csak laza félház gyűlt össze a hideg szemerkélő esőben a jeles napon, a több tucatnyi múzeum és alkalmi programhelyszín alaposan elszívta a közönséget. A bejárat előtt a kissé hamis női hang ugyan megtorpanásra késztetett, de bentről már nem tűnt annyira zavarónak.

Budapesti útitárs

Budapesti útitárs

Talán azon gondolkozol, hogy mi történik most Budapesten, Magyarország fővárosában? Itt alul megtalálhatod, hogy jelenleg milyen koncertek vannak és lesznek Budapesten, milyen kiállítások találhatóak a múzeumokban és néha még más érdekes programokról is szerezhetsz információt ezen az oldalon!

Demjén Ferenc

Demjén Ferenc

Azt hiszem, hogy túlságosan is csodálkozó, félénk kissrác voltam, mindenkit túlságosan tiszteltem, nem volt meg bennem az a kis szemtelenség ami kell. Az iskolában egész kamaszkorig nagyon jól tanultam, a Kertész utcai Általánosba jártam, majd a Petrik Lajos Vegyipari Szakközépben érettségiztem. Sokáig nem kamatoztattam a vegyipari ismereteimet, mert elnyelt a muzsika. Számum, Dogs, Liversing, Meteor, Sakk-Matt, Tűzkerék, Bergendy, V'Moto-Rock. Ezekben a zenekarokban énekeltem, basszusgitároztam, zenét szereztem és dalszövegeket írtam. Mikor úgy éreztem egy-egy zenekarnál, hogy kijátszottuk magunkat, nem tudtunk újat adni a közönségnek és magunknak, változtattam. Így hagytam el a Bergendyt és következett a sok szép és viharos sikert elért V'Moto-Rock, de ma már talán annyira nem is fontos dolgok okán megszűnt a zenekar, szóló karriert kezdtem, és úgy érzem, s talán a közönség is így érzi jó lóra tettem.

Doors emlékzenekar

Doors emlékzenekar

Havonta játszunk rendszeresen Budapesten és Vidéken, valamint a nagyobb fesztiválokon. Minden évben december 8.-a körül (Morrison születése), megrendezzük saját szervezésben a Doors fesztivált. Több Tribute Fesztivált is szerveztünk, fellépési lehetőséget biztosítva ezzel más tribute zenekaroknak, és zenész barátainknak. Helyszínek voltak: Petőfi Csarnok, Almássy Téri Szabadidő központ, Ráday Klub anno... Vendégeink voltak: HOBO, Takáts Tamás, Fekete Jenő, Deák Bill Gyula és még sokan mások...

Hirdetés
Gáspár Laci

Gáspár Laci

Besöpört szinte minden díjat, amely a zenei életben elképzelhető: Lacit eddig egyedülálló módon négyszer jelölték a hazai zenei szakma legrangosabb díjára, a VIVA Comet-re és kétszer haza is vihette az év legjobb férfi előadójának járó gömböcskét. Kapott Fonogram, Bravo Otto, Popcorn díjat, de a rádiós év végi szavazásokat is rendszeresen megnyeri.

Hobo

Hobo

Kedves Barátaim, tisztelt Hölgyeim és Uraim! Hosszabb szünet után megnyitjuk ezt a honlapot, folyamatosan töltödő tartalommal és új rendszerű vendégkönyvvel. A korábbi gyakorlatnak megfelelően igyekszem leveleikre személyesen válaszolni, hírekkel és újdonságokkal pedig - ha lesznek - a szerkesztők látják el Önöket. Szeretettel üdvözlöm Önöket és remélem, érdekes dolgokat találnak majd itt.

Hollywood Rose

Hollywood Rose

A 2003. év nyarán, javarészt a Sucker Punch és az Alabama tagjaiból Budapesten, végre alakult egy banda, mely' a nagy sikerű, mai napig hatalmas rajongótáborral rendelkező (és nemrégiben egy hazai vonatkozású botránnyal is reflektorfénybe került) legenda, a GUNS N' ROSES együttes számait játsza.Nevünk: Hollywood Rose - és ez abszolút magáért beszél, hiszen az ősidőkben (mikor az eredeti Roses alakult) ez volt az a név, melyet Axl és Izzy választott az akkor feltörekvőben lévő projectjének.

Irigy Hónaljmirigy

Irigy Hónaljmirigy

Az idei év is jól zárul a Mirigyeseknek, hiszen a karácsonyi ajándékozásból éppen csak felocsúdva, december 29-én egy fergeteges szülinapi koncerten bulizhatunk a fiúkkal a Wigwamban.Jegyek 2009. október 22-től kaphatóak a helyszínen (XI. kerület Fehérvári út 202.)

Ismerős Arcok

Ismerős Arcok

Örömmel jelentjük, hogy a Lélekvesztő CD után nagyobb az érdeklődés, mint volt az Éberálom CD után, 2007-ben. Sorra érkeznek a megrendelések azoktól, akiknek még nincs meg, és a vélemények, elemzések azoktól, akik már hallották. A Lélekvesztő CD-vel a Zenekar a megjelenés első hetében a MAHASZ TOP lista 2. helyére került! Még nagyobb a várakozás és a készülődés a Lélekvesztő Turné koncertjeivel kapcsolatban. A múlt heti főpróba képei megtekinthetőek a képgalériában. Az első lemezbemutató koncert helyszíne: Révkomárom.

Karthágó

Karthágó

A zenekar első nagylemeze 1981-ben jelent meg és néhány hónap alatt 178.000 példányban fogyott el!! A koncertjeik lassan kinőtték a budapesti és vidéki klubokat, elkezdődtek a nagyszabású, egyre látványosabb show-val körített nagykoncertek, és vidéki fellépések, turnék sorozata. 1981-ben a KARTHAGO nyitotta meg a Budai Ifjúsági Parkot, május elsején, és erre a koncertre már 12 ezer rajongó ment el!! A KARTHAGO ekkor alapozta meg az immár három évtizede tartó sikeres pályafutását.

Kispál és a Borz

Kispál és a Borz

A Kispál és a Borz zenekar 1987-ben alakult, Bräutigam Gábor, Ózdi Rezső, Kispál András és Lovasi András részvételével. 1989-ben (addigra Ózdi kivált) kezdtek el országszerte koncertezni.Ekkor publikálták első demójukat "Tökéletes helyettes" címmel, majd a fokozódó nemzetközi nyomásra megjelentették első lemezüket 1991-ben "Naphoz holddal" címmel, azóta be vannak futva mint állat, tíz sorlemez, hét koncertalbum, filmzenék, néhány maxi és a most megjelenő 20 év című dupla besztof-csöndeskoncertalbum az eddigi dokumentálható termés, illetve ez idő alatt háromszor volt doboscsere: Bräutigam Gábort Tóth (Csülök) Zoltán váltotta 1996 elején, őt pedig 2002 nyarán Michael Zwecker. Őt 2006 őszétől Bóra Áron követte, 2007 október 6.-ig rockturistáskodott náluk.

Koncert - Budapest

Koncert - Budapest

Koncert műsorkereső Budapesten és országosan a Port oldalán. Koncert és party ajánló. A koncerteken felül az egyéb zenei programokról és a fesztiválokról, továbbá a mozi és tv műsorokról is informálódhatunk az oldalon.

Tuti menü