Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Koncert linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Koncert képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: koncert.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
Ákos

Ákos

Rátóti Zoltán színművész meghívására Ákos is fellép a Nemzeti Színházban azon a jótékonysági esten, amelyet az őrségi Magyarföld falu fatemplomának felépítéséért rendeznek. A műsorban világhírű operaénekesek, népzenészek, kitűnő muzsikusok, népszerű színészek és táncosok fognak össze a nemes célért. Olyan nagyszerű művészek mellett lép színpadra mint Blaskó Péter, Ráckevei Anna, Rudolf Péter színész, Gulyás Dénes, Kiss B. Attila, Miklósa Erika operaénekes, Herczku Ági, Sebestyén Márta népdalénekes, Héja Domonkos és a Danubia Szimfonikus Zenekar, a Honvéd Táncszínház, Sándor György humoralista és még sokan mások. A Danubius Rádió szavazásán a hallgatók szerint Ákos lett 2008. legjobb énekese, az év dala kategóriában pedig a Negyven győzött!

Ákos jegyiroda

Ákos jegyiroda

A legjobb helyen jársz, ha jegyrendeléssel,kulturális program szervezésével kapcsolatban van segítségre szükséged.Az ÁKOS Kulturális Szervező és Jegyiroda azért alakult meg, hogy alaposan tájékozódhass a székesfehérvári, a fővárosi és vidéki kulturális szórakozási lehetőségekről, s ha választottál programot, kényelmesen és gyorsan a jegyedhez juthass.Olyan honlap áll a rendelkezésedre, amelyen könnyen eligazodhatsz és akár az otthoni foteledből néhány kattintással informálódhatsz.

Alagsor Söröző

Alagsor Söröző

Örömmel közöljük kedves Vendégeinkkel, hogy az alábbi koncerteken kedvezményesen vásárolhatják a Zwack termékeket... Küldetésünknek tekintjük az AC/DC zenéjét eljuttatni mindazokhoz, akik kedvelik, azokhoz akik még nem ismerik, de szeretik a jó rock zenét, s talán koncertjeinken rajtunk keresztül, eljuthat hozzájuk...

All in Cafe

All in Cafe

Mert 27 féle kávékülönlegességel, 18 féle forrócsókival, és 38 féle teával kényeztetünk...Mert változatos programokkal szórakoztatunk...Mert napi sajtóval kedveskedünk a friss hírekre vágyóknak és könyveket is találsz, ha épp olvasni támad kedved..Mert egy finom kávé után jó sétálni egyet a Duna-parton.Mert számtalan társasjátékot találsz nálunk, hogy barátaiddal jól szórakozz.Mert laptopoddal, telefonoddal ingyen csatlakozhatsz WIFI hálózatunkra.

Atiket

Atiket

A koncertjegyeket a Ticketpro, Ticket Express és a Concert és Média jegyfoglaló rendszerén keresztül értékesítem, amely lehetőséget biztosít számomra az online vásárlásra, és láthatóvá teszi az eladásra váró helyek pontos helyzetét és mennyiségét.A Ticketpro és a Ticket Express a nagyobb koncertek szervezője (Sportaréna, Stadionok), a Concert és Média a Művészetek Palotájában megrendezett rendezvényekre biztosítja a jegyeket.A Ticket Portál rendszerén az Operett Színház jegyeit értékesítik, illetve más színházak jegyei is elérhetőek.Személyes kapcsolatokat építettem ki a színházak közönségszervezőivel, az előadásokhoz szükséges háttéranyagot, szórólapokat folyamatosan rendelkezésemre bocsátják, így mindenre kiterjedő tájékoztatást tudok nyújtani az érdeklődők részére.Irodámban minden technikai háttér rendelkezésemre áll az értékesítés érdekében. Telefonon, faxon, e-mail-ben és személyesen fogadom ügyfeleim megrendelését és teljesítem kérésüket.A színházakkal a kialakult szokásrend szerint 1 hónappal előre dolgozunk, a műsortervet természetesen ennek megfelelően kapom meg. Lehetőség van a szabad helyek függvényében azonnali foglalásra akár 1 hetes intervallumban is, ebben az esetben az ügyfél az aktuális színház pénztárában névre szólóan veheti át színházjegyét.

Babygabi

Babygabi

Tagja volt a Titán nevű martonvásári amatőr rockbandának, majd 1994 szeptemberében beiratkozott Pintácsi Viki énekiskolájába. Ekkor lett Viki vokálosa és a példaképe Szandi mögött is lokálozhatott pár koncert erejéig. A Budapesti Pedagógia Szakközépiskolában érettségizett 1997-ben.Ekkor alakult meg az első magyar lánycsapat, a Baby Sisters, amelynek tagja lett, Bognár Évi és Hertelendy Klári mellett.

Bartók Eszter

Bartók Eszter

Bartók Eszter (Mezőkövesd, Magyarország, 1980. március 25.) magyar énekesnő és dalszövegíró. A TV2 2004/2005-ös Megasztár tehetségkutató műsorának felfedezettjeként vált híressé. Saját számával, az Elefántos dallal jutott döntőbe, ami olyan népszerű lett, hogy már a verseny elejétől játszották a rádióadók

Beatrice

Beatrice

Decemberben ingyenes koncertet adnak a Felvonulási téren. A koncert majdnem meghiúsult, mert érdekes módon nem volt áram, és több órás várakozás után kezdodött el a buli. Elhangzottak a régi számok, a koncert a Himnusszal zárult.Heffner Attila csak pár hónapig tagja a zenekarnak, majd egy magabiztos és tehetséges zenész váltja Laczik Fecó (ex - Akcióegység) személyében.

Belvárosi Orgonaesték

Belvárosi Orgonaesték

A Baja-Belvárosi templomban 1998-ban indult meg a Belvárosi Orgonaesték hangversenysorozat. A célja az volt, hogy ha jó, művészi szintű orgonálást akar hallgatni valaki Baján, akkor legyen lehetősége rá.Szerencsére ezen célkitűzést magáénak érezte a Baja-belvárosi plébános Tajdina József atya és a József Attila Művelődési Központ igazgatóhelyettese Katanich Ferenc is. Ezért sikerült megszervezni -hagyományteremtő szándékkal- a Belvárosi Orgonaestéket. Ekkor elindítottunk valami újat, ami akkor újnak hatott, de igazából csak a régi komoly orgonás hangversenyélet született újjá egy szervezett keretben. Alátámasztják ezt az irattári adatok. Hiszen a Belvárosi Templom orgonáját Schmidthauer Lajos orgonaművész tervezte, aki a két világháború közt talán a legjelentősebb szakember volt Magyarországon. Rajta kívül sok kitünő művész szerepelt e plébániatemplom falai közt. Pécsi Sebestyén a híres organológus professzor, Kistétényi Melinda, Gergely Ferenc, Leányfalusi Vilmos, Koloss István, Révész László stb.

Hirdetés
Belvárosi Szent Mihály Templom

Belvárosi Szent Mihály Templom

Capilla Flamenca énekes-hangszeres együttes nevét V. Károly egykori udvari kórusáról kapta. Amikor az uralkodó 1517-ben elhagyta Flandriát, legjobb zenészeit magával vitte, hogy élő polifóniaként kísérjék el Spanyolországba. A Capilla Flamenca zenészei, akiket ma is főleg Flandriából toboroznak, a 15-16. századi zene különleges hangzását autentikus módon szólaltatják meg...

Benkó Dixieland Band

Benkó Dixieland Band

Az 1957-ben alakult Benkkó Dixieland Band a világon az egyik legjobb, Magyarországon a legnépszerűbb jazz együttes. Már első lemezük aranylemez lett. Hazai fesztiválok és versenyek sorát nyerték, számos kitüntetést mondhatnak magukénak. Koncertjeiken tízezres hallgatóság előtt olyan világsztárokkal dolgoztak már együtt, mint pl. az amerikai Milt Jackson, Freddie Hubbard, Al Grey, Buddy Tate, Joe Newman, Buddy Wachter, Henry Questa, Joe Muranyi, Eddy Davis, Cynthia Sayer, Harry Sweet Edison, Albert Nicholas, Wild Bill Davison, vagy az európai Chris Barber, Kenny Ball, Huub Janssen, Acker Bilk - és még sokan mások.

Bloody Roots

Bloody Roots

A közremüködői gárda kialakulása után, a projecttel kapcsolatos tervek és elképzelések letisztultak, elkezdődhetett a lemez megjelenésének előkészítése.A Hammer Records, Smici anyazenekarának a Moby Dicknek a kiadója, szerencsére elsőkörben üdvözölte az elképzeléseket és támogatásáról biztosította a projectet. A produkció kiadói sorsa így hamar eldőlt és az alkotói munkára helyeződhetett a hangsúly. Hamarosan újabb fejlemények történtek, hiszen Hartmann Kristóf produkciós igazgató részéről a project kedvező koncertlehetőséget kapott, ami után röviddel, május 17-én véglegesen eldőlt, a Bloody Roots még lemezmegjelenés előtt, a Wigwam színpadán mutatkozik be először élőben, 2009. szeptember 25-én, többek között a Kalapács és az Omen társaságában. A koncert ténye kicsit átrajzolta a Bloody Roots menetrendjét és váratlan terheket is jelentett, hiszen koncertzenekar felállítása egyelőre nem volt a tervben és a sok közreműködővel megálmodott lemezanyag elkészülte sem tűnt kis feladatnak. A zenekarépítés nem ment minden nehézség nélkül, hiszen Schmiedl Balázs szólógitáros és Horváth Tamás bőgős csatlakozása után a dobost csak sokadszori nekifutás után sikerült megtalálni, Tarcsai Ádám személyében.A Bloody Roots jelenleg gőzerővel készül a Wigwamos koncertre, ami most a legfontosabb feladat, de mellette természetesen a lemezről se feledkezhetnek meg.

BP-i koncertek

BP-i koncertek

Életgörbéje csúcsán járó Gödör Klubban csak laza félház gyűlt össze a hideg szemerkélő esőben a jeles napon, a több tucatnyi múzeum és alkalmi programhelyszín alaposan elszívta a közönséget. A bejárat előtt a kissé hamis női hang ugyan megtorpanásra késztetett, de bentről már nem tűnt annyira zavarónak.

Broadway

Broadway

Koncertjegy, színházjegy és egyéb kulturális rendezvények jegyeinek értékesítése.Nagy választékban koncertjegyek és színházjegyek a legújabb műsorokra.Jegyirodánkban és honlapunkon a koncertek és színházi előadások leírását is megtalálja.

Budapesti Fesztiválzenekar

Budapesti Fesztiválzenekar

Egy zenekari zenész nem hivatalnok, hanem művész, és minden művésznek lehetőséget kell adni a kezdeményezésre és kreativitásra. Csak egy valódi művészekből kialakított zenekar - amely tökéletesen fegyelmezett csapatként muzsikál együtt - képes arra, hogy a művek tartalma a zeneszerző által megálmodott hőfokon szólaljon meg, és hogy a zene a közönségnek felemelő, mindenkit megérintő és szívenütő mûvészi élményt szerezzen. Ez a célunk, ezért hoztuk létre a Budapesti Fesztiválzenekart.

Budapesti Filharmóniai Társaság

Budapesti Filharmóniai Társaság

Több mint másfélszázados múltra tekint vissza a Budapesti Filharmóniai Társaság, Magyarország legrégebben működő zenekara. 1853. november 20-án elhangzott első koncertjét - hatvan ezt követő hangversennyel együtt - Erkel Ferenc vezényelte. A bécsi mintára létrehozott Filharmóniai Társaság a Nemzeti Színház, majd az Operaház zenészeiből szerveződő, független, önálló testület, melyet az elnök-karnagy és a választmány irányít.

Budapesti útitárs

Budapesti útitárs

Talán azon gondolkozol, hogy mi történik most Budapesten, Magyarország fővárosában? Itt alul megtalálhatod, hogy jelenleg milyen koncertek vannak és lesznek Budapesten, milyen kiállítások találhatóak a múzeumokban és néha még más érdekes programokról is szerezhetsz információt ezen az oldalon!

Tuti menü